Hej. Vi heter Softarc och vi är ett litet IT-bolag. Så här tycker vi själva om oss:  vi är engagerade, lätta att ha att göra med, roliga och seriösa. Vi har bra kunder, roliga uppdrag, bra koll på de områden som vi levererar kunskap inom och en tro på att framtiden blir ännu bättre. Vi tycker kort och gott att livet är toppen och att vår firma gör mycket rätt.

Men. Vi tror ändå att det kan bli ännu roligare om vi blir fler. Låter det intressant så här långt? För att du ska trivas hos oss känner du antagligen igen dej i de flesta av dessa egenskaper:  du är självgående och driven, men ändå en lagspelare, du har humor, är strukturerad, orädd, nyfiken med en vilja att utvecklas, lojal, entreprenör och engagerad. Vi är duktiga på MS-teknik, men söker faktiskt i första hand dej som är en bra konsult. Kan du systemutveckling, arkitektur eller projektledning finner du dej nog hemma oss hos också.

. Vi tror att du trivs där du finns nu, men gärna vill ha mer av fördelarna i ett litet företag. Du skulle kunna tänka dej att driva eget, men vill gärna ha chans att byta erfarenheter med kolleger. Du vill vara med och påverka din och företagets utveckling.

Skicka ditt CV till oss nu!

Varför inte ta en kontakt? Vem vet – det kan kanske blir början på en lång relation.

För ett möte, kontakta vår VD, Andreas Schelin på +46 73-354 78 00.